Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare al site-ului Trioda.ro:

 

I.  Termenii și condițiile de utilizare se pun la dispoziția utilizatorilor site-ului Trioda.ro, administrat de Societatea Comercială TRIODA SRL, cu sediul în localitatea Oradea, strada Primăriei, numărul 48, județul Bihor, având Codul Unic de Înregistrare: RO2589515, NRC: J05/3201/1992.

 

II.  Administratorii site-ului Trioda.ro își rezervă dreptul de a modifica conținutul termenilor și condițiilor de utilizare. Administratorii site-ului nu sunt obligați pentru a avertiza utilizatorii în cazul unei modificări în conținutul acestui document. Verificarea modificărilor privind termenii și condițiile de utilizare – care pot fi accesate permanent – va fi obligația utilizatorilor. S.C. TRIODA S.R.L. respectă toate prevederile Codului Consumatorilor în ceea ce privește comerțul cu bunuri de la distanță.

 

III.  Prețuri

Pe site-ul Trioda.ro, prețurile sunt afișate cu TVA! Bunurile vândute de S.C. TRIODA S.R.L. sunt supuse TVA-ului din România, care este 24%. Prețul final va apărea în Coșul de cumpărături după adăugarea produsului / produselor. Administratorii site-ului Trioda.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor în orice moment.

 

IV.  Folosirea produselor

-          Conform instrucțiunilor de folosire livrate cu produsul.
-          Nuanțele de culori pot fi puțin diferite față de ceea ce apare pe site.
-          Imaginile de pe site au doar caracter informativ și pot conține elemente care nu sunt incluse în colet.

 

V.  Returnarea produselor

În cazul în care nu sunteți mulțumit cu anumite produse, aveți dreptul de a le returna  într-o  perioada de 14 zile calendaristice. În acest caz, costurile de returnare sunt suportate de către client. Acceptăm returnarea produselor numai în ambalajul original, nedetereiorate, neuzate. Mai multe informații puteți citi la meniul Retur produse / Renuntare la cumparare.

 

VI.  Drepturi de proprietate intelectuală

Cu acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare sunteți de acord să nu utilizați, reproduceți, distribuiți, sau expenuneți conținutul site-ului Trioda.ro, decât cele expressi legal permise. De asemenea sunteți de acord să nu extrageți informații după utilizarea în scop comercial, dacă aceasta depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere.

 

VII. Preluarea coletelor

Neacceptarea de la curier, absența repetată de la adresa de livrare indicată sau neridicarea de la poștă a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de Dvs., atrage după sine înscrierea unei mențiuni negative în contul Dumneavoastră și blocarea unor comenzi viitoare până la recuperarea costului de livrare și retur a coletului Dvs. sau după caz, începerea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

SC. Trioda SRL.

CUI: RO2589515 Comenzi Online:     0770 140 630
NRC: J05/3201/1992 0359 410 507
   
Str. Primăriei, Nr. 48. Comenzi componente:     0359 410 516
410209 Oradea FAX:     0359 410 517
Jud. Bihor Email: eshop@trioda.ro
 

PREȚURILE INCLUD TVA.

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 500 RON.

  Ghidul tau autentic de shopping.  Viziteaza magazinul Trioda.ro pe ShopMania

Contact

Facebook